Da Drogistereij

EYELOVE brillen

U heeft de keuze uit ruim 175 trendy kwaliteitsbrillen voor een vaste lage prijs. Met behulp van moderne technologie worden brillen en zonnebrillen op iedere sterkte voor een vaste lage prijs aangeboden. 

Een bril kopen is eenvoudig en snel. U kiest in alle rust een leuk montuur. Is de keuze gemaakt, dan zal onze medewerker de bestaande bril of de gegevens van een recente oogmeting gebruiken om het montuur van de juiste glazen te voorzien. De bril wordt besteld en na twee weken ligt deze klaar in onze winkel.

EYELOVE Brillen maakt het met deze prijsstelling mogelijk om voor elke gelegenheid een passende, leuke en trendy bril te dragen.

De 4 grootste voordelen van EYELOVE Brillen:

  • De glazen zijn van de beste optische kwaliteit, in kunststof uitgevoerd dus licht in gewicht en bovendien veilig.Blanke glazen zijn altijd ontspiegeld zodat er geen last is van schitteringen en voorzien van een harde laag op beide zijden van het glas ter voorkoming van de meeste krassen.
  • De glazen worden bij sterktes vanaf 4.00 extra dun geslepen zodat de bril comfortabel zit en er mooi uit ziet. Alle brillen zijn tevens als zonnebril op sterkte uit te voeren in bruin of grijs 85% met 100% bescherming tegen schadelijke UV straling.

 

U kunt in onze winkel uw ogen laten meten voor een comfortabele en modieuse bril op maat.

 

  • EYELOVE Brillen levert 12 maanden garantie op de bril en een extra ‘goedzicht garantie’ op de multifocale bril. EYELOVE Brillen kent geen sterretjes (*) dus geen verrassingen aan de kassa!


Voor meer informatie kijk op www.eyelovebrillen.nl en kom langs in de winkel om op uw gemak te kijken welke bril u het mooiste staat!

Onze Merken....