Da Drogistereij

Natuurgeneeskundig therapeut

 

Natuurgeneeskundig therapeut Rob  Heijm is geboren in 1949 in Amsterdam.rob heijm DA Drogisterij Ritskes

Vanuit de drogisterijwereld kwam hij in aanraking met de wereld van de natuurgeneeskunde en in 1992 volgde hij met succes zijn eerste cursus iriscopie. Nog  enthousiaster geworden volgden studies als anatomie, fysiologie, pathologie en psychologie en studeerde hij tenslotte af als Heilpraktiker met als specialiteiten iriscopie en elektroacupunctuur.

Net als iriscopie is elektroacupunctuur een diagnosemethode waardoor er een goed beeld ontstaat ven de werking van de diverse organen en de specifieke zwakten van de patiënt.

Hierop volgt een advies met natuurlijke medicijnen, fytotherapie en/of homeopathie.

De mensen die voor een consult komen zijn ruwweg in 2 groepen in te delen. De mensen waarvoor de reguliere geneeskunde niet voldoende oplossing heeft, b.v. migraine, hyperventilatie, eczeem/ huidklachten en maag/darmproblemen om een paar voorbeelden te noemen.

De 2e groep zijn de mensen met vage klachten als stress, vermoeidheid, slapeloosheid en een volkomen uitgeput gevoel. Hier is meestal de totaalbalans door langdurige problemen en/of spanningen dusdanig uit balans geraakt en moet deze op natuurlijke manier hersteld worden. Hierbij zijn de beide diagnosemethoden weer belangrijk om te weten op welke specifieke organen ingewerkt moet worden. Uit ervaring is bekend dat dit lukt maar dat dit niet even in 1 of 2 weken lukt mag duidelijk zijn.

Een consult kost € 50,- en aangezien Rob Heijm lid is van de grootste beroepsorganisatie VNT (lidnr 01.031) wordt dit door vrijwel alle verzekeringen vergoed. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u terecht in de winkel.

 

 

Diensten

DA drogisterij Ritskes beschikt over een breed assortiment producten en daarnaast biedt zij ook een aantal verschillende diensten aan:

EYELOVE brillen

Nieuw in onze assortiment

Een leuke modieuze bril voor een vaste lage prijs? Dat kan sinds kort bij DA Drogist Ritskes. Nog niet zo lang geleden zijn wij gestart met de verkoop van EYELOVE brillen.eyelove

Register to read more...

Natuurgenezer


Gert Ritskes, eigenaar van DA drogist, is van huis uit natuurgenezer. Een natuurgenezer kijkt op holistische wijze naar mensen. Hij combineert signalen van ziektebeelden en is zodoende in staat om anderen op natuurlijke wijze te helpen om zichzelf in balans te brengen en de ge­zondheid te bevorderden en/of klachten te verminderen.

Register to read more...

Chiropractor

Maarten-chiropractorDA Ritskes heeft naast de drogisterij nog een behandelkamer waar Maarten den Baars als chiropractor eens in de twee weken op donderdag werkzaam is.

Register to read more...

Onze Merken....