Da Drogistereij

Schoonheidssalon

Schoonheids Salon Da Drogisterij Ritskes IJmuidenMandy en Annemarie van Schoonheidssalon DA Drogisterij Ritskes

15 jaar ervaring

Het is alweer 15 jaar geleden dat drogisterij Ritskes een schoonheidssalon opende. In de jaren heeft de schoonheidssalon zich gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige innovatieve merken op het gebied van huidverzorging. Zo zijn er ook gespecialiseerde behandelingen gericht op huidverbetering.

Samen werken aan een mooie huid

Annemarie de Vlugt en Mandy Vastenhouw zijn de vaste gezichten van de schoonheidssalon. Beiden zijn deskundig, gediplomeerd en vooral enthousiast en betrokken. Ze hebben inmiddels jaren ervaring in de salon en verlenen een op maat behandeling voor iedere klant. Uw tevredenheid is in ons wederzijds belang.

Werkwijze

Wij bieden een ander concept dan wat u normaal gewend bent. U koopt als het ware tijd bij ons, dus bijvoorbeeld een half uur of een uur. Die tijd kunnen we volledig naar uw wensen invullen. Het leuke hiervan is dat wij u heel persoonlijk en gericht kunnen behandelen. We kunnen bijvoorbeeld ook eens kiezen voor een rugmassage, een dieptepeeling, de wenkbrauwen verven of een manicure. Zolang het binnen het tijdsbestek past is dit allemaal mogelijk. Dit maakt het ook leuk om eens iets anders voor te stellen tijdens de behandeling, zonder dat u daardoor meteen voor een financiële verrassing komt te staan.

Huidanalyse

Tijdens een behandeling vindt altijd een huidanalyse plaats zodat het gebruik van de producten wordt opgestemd op de behoeftes van uw huid. Natuurlijk bieden we ook specialistische behandelingen, bijvoorbeeld de Neoderma kruidenpeeling voor de klant die een diepere werking wenst in een behandeling. Deze kruidenpeeling is uitermate geschikt voor de acnehuid, rokershuid, zonbeschadigde huid of een huid met littekentjes en of pigmentvlekken. Maar hij is ook geschikt om een huid zonder problemen eens een flinke oppepper te geven, voor iedereen geschikt dus die zijn huid eens een stevige boost wilt geven. Zowel vrouwen als mannen kunnen terecht voor diverse behandelingen. Voor iedere huid is er behandeling mogelijk.

Afspraak maken

Iedereen is van harte welkom! Behandelingen zijn alleen mogelijk op afspraak.  Bel ons op 0255-515207 of kom langs in de winkel voor het maken van een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen in onze salon.

pdfprijslijst_schoonheidssalon.pdf

 

Wij gebruiken de kwaliteitsproducten van: