Da Drogistereij

Weerstand

De 'R' zit weer in de maand!

De 'R' zit weer in de maand. Dat betekent dat uw weerstand weer extra op de proef wordt gesteld. Het is extra belangrijk om de juiste signalen te herkennen en actie te ondernemen. Het liefst preventief; voor dat uw weerstand of de weerstand van één van uw familieleden vermindert is.

Griep en verkoudheid

Griep en verkoudheid zijn signalen van het lichaam dat er iets in het lichaam zit dat er niet in thuis hoort. Als er iets in ons lichaam zit dat er niet thuishoort reageert ons immuunsysteem met een ontsteking. Ons immuunsysteem is onze natuurlijke bescherming tegen virussen, schimmels en bacteriën: de ziekteverkwekkers.

Darmflora

Is je darmflora op orde, eet je goeden krijg je de juiste vetten binnen? Dan draag je bij aan een goed functioneren van de (darm)slijmvliezen. En optimaal functionerende darmslijmvliezen zorgen ervoor dat het immuunsysteem in staat is om te doen wat er moet gebeuren.

Kwakkelen en het vetzuur GLA

De combinatie van goede darmbacteriën en het verzuur GLA kan bijdrage aan goed werkende darmslijmvliezen. Daarnaast heeft het vetzuur GLA het bijkomende voordeel dat het kan bijdragen aan het verminderen van ontstekingsreacties in de huid (eczeem en acné) en de slijmvliezen (darm, neus, luchtwegen). 

Vitamine C en D

Tenslotte zijn ook de vitamines erg belangrijk voor u weerstand. Een tekort aan de vitamine heeft directe invloed op uw weerstand. Zorg er daarom voor dat u genoeg en de juiste vitamine binnenkrijgt eventueel in combinatie met kruiden als echinacea. 

Als de R in de maand zit is elke hulp voor het immuunsysteem welkom!

Treedo

In al de jaren dat ik nu drogist ben, heb ik veel producten langs zien komen die beloven dat ze de oplossing zijn voor veel problemen. Op basis van mijn ervaringen kan ik redelijk een inschatting maken wat werkt en wat niet werkt. Maar zo nu en dan word ik positief verrast. Zo'n positieve verrassing voor mij is Treedo. Begin jaren negentig kwam er een vertegenwoordiger van Treedo langs. Hij beweerde dat het product dat hij bij zicht had echt een goed product was. Treedo Stap 1 en Treedo Stap 2 zou echt helpen bij artrose-klachten en stijve gewrichten. De stof die hierin een belangrijk rol heeft is Glucosamine Glusocsamine Glucosamine was in die tijd nog niet erg bekend en ik vroeg hem een aantal proefverpakkingen achter te laten. Mijn Zus had last van haar knie. Zij kon mooi dat 'wondermiddel' in de praktijk testen. Blij verrast was ik toen ik na 4 á 5 weken mijn oudere zus steeds minder hoorde klagen over haar knieën. En inderdaad zei ze dat de pijn aan haar knie veel minder was. Dat was voor onze winkel de eerste praktijk ervaring met Treedo stap 1. Door de plantaardige samenstelling is Treedo een uniek produkt. Vele duizenden verkopen en vele dankbetuigingen later blijft dit produkt voor mij de eerste keus ondanks vele gelijkende produkten. Wilt u van artrose- of gewrichtsproblemen af? Dan is Treedo 1(bij veel pijn) absoluut de beste keuze. U kunt beginnen met 3x daags 2 capsules tot het erg goed gaat. Na enige tijd, meestal na 3 of 4 maanden, kunt u langzaam overstappen naar Treedo Stap 2.

Mass en Slim

Laat de zomer maar komen!

Zin in een slankere zomer? Deze broek biedt meteen – én op termijn – resultaat.

Meteen effect!

Mass & Slim heeft onmiddellijk effect als shapewear en verbetert het silhouet door billen, buik en dijen te ondersteunen.

Micromassage

In de stof zitten minuscule bolletjes toermalijn die zorgen voor een micromassage. Die pakt cellulitis aan en verwarmt de huid iets, wat de verbranding stimuleert en dat slankt op termijn af.

Probeer het zelf!

Voor optimaal effect draag je Mass & Slim gedurende 30 dagen, 8 uur per dag. Verkrijgbaar als kniebroek, belt en legging, om dat dunne jurkje of die nauwsluitende zomerbroek net wat zelfverzekerder aan te trekken.

Onze Merken....