Da Drogistereij

Annemarie

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en al 12 jaar werkzaam in mijn vak waarvan nu alweer drie jaar bij schoonheidssalon Ritskes. 
Mede door de combinatie met de drogisterij en parfumerie blijf ik in de salon altijd up to date en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op beauty gebied.
Eén van de leukste kanten van mijn vak vind ik het persoonlijk contact met de klanten. Je biedt iemand echt een uurtje voor zichzelf aan om de dagelijkse beslommeringen even te vergeten en heerlijk te ontspannen. Hierbij zijn mijn klanten na de behandeling ook altijd nog ietsje mooier dan ze al waren. Mijn klanten komen echt als nieuw weer naar buiten, dit maakt mijn vak zeer dankbaar en erg leuk om uit te oefenen!

Marjo

Al negen jaar werk ik met veel plezier bij DA Ritskes als assistent drogiste. Ik ben erg enthousiast over mijn vak want waar heb je nu echt persoonlijk contact met de klant? Een klant tevreden zien geeft me veel voldoening. Verder haal ik energie uit het volgen van cursussen en via vakbladen en social media weet ik wat er speelt binnen de beroepsgroep.

Wilma

Al jaren ben ik een van de vaste gezichten van DA Ritskes. Ik ben drogist en in de loop van de tijd heb ik veel kennis opgedaan van middelen en medicijnen om iedereen goed te kunnen adviseren. Ik vind vooral de diversiteit in mijn werk leuk. Zo ben ik graag bezig om mensen te helpen en allerlei problemen op te lossen. Ik blijf goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen doordat ik regelmatig cursussen kan volgen in mijn vakgebied.

Mandy

Binnen DA Drogist Ritskes ben ik drogiste en schoonheidsspecialiste en ik werk alweer 11 jaar bij DA Ritskes.

Mijn inspiratie haal ik uit veel trainingen en cursussen.
Ik word vrolijk van klanten die tevreden de deur uitgaan na een fijne schoonheidsbehandeling of goed advies/aankopen. Verder werk ik met ontzettend veel plezier in deze zaak en probeer zoveel mogelijk op de hoogte te blijven van de innovaties binnen onze branche.

Wendy

Ik ben al 17 jaar werkzaam bij Drogisterij Ritskes in de functie van assistent drogiste. 
In de drogisterij branche komen continue nieuwe producten uit en daardoor blijf ik leren. Vooral alles geneesmiddelen, homeopathische producten en vitamines vind ik leerzaam en interessant. Daar voel ik me echt in thuis. Ik vind het leuk om onze klanten met een goed advies te kunnen helpen. Onlangs zijn wij gestart met de verkoop van brillen, weer iets heel nieuws! We hebben een leuk team en we vullen elkaar aan daar waar het nodig is.

Linda

Linda

Sinds mijn 17e jaar ben ik werkzaam bij DA Ritskes. Ooit begon dit als vakantiewerk! Maar omdat ik al gauw doorhad dat deze winkel echt mijn ding is werk ik er alweer bijna 25 jaar

Ondertussen heb ik natuurlijk het benodigde diploma drogist gehaald en vele cursussen gevolgd. Ik blijf graag bij Ritskes werken want ik zou absoluut het contact met de klanten missen!