Da Drogistereij

Drogisterij Ritskes

In onze winkel aan de Frans Naereboutstraat 66 in IJmuiden kunt u terecht voor deskundig advies over gezondheid, schoonheid en drogisterij- en reformartikelen.

Jarenlange ervaring

Drogisterij Ritskes werd in 1920 opgericht door Dhr. Ritskes, de opa van de huidige eigenaar Gert Ritskes. Hij nam de drogisterij in 1978 over van zijn ouders en is daarmee de derde generatie die de winkel leidt.

De mens voorop, daar draait het om

Wij onderscheiden ons van andere drogisterijen door de servicegerichtheid van ons professionele team. Persoonlijke aandacht, deskundig advies en goede productkennis zijn belangrijke waarden waar wij voor staan om u als klant zo goed mogelijk te adviseren en te helpen.Bij Ritskes werken tien mensen, waarvan vier in het bezit zijn van het drogisterijdiploma. In de winkel is dus altijd een drogist(e) aanwezig.

Ook voor andere diensten kunt u bij ons terecht

Bij ons kunt u terecht voor een groot aanbod aan gezondheidsartikelen, zoals steunkousen, loophulpen en bandages. Wij hebben met de zorgverzekeraars contracten met betrekking tot de steunkousen.De winkel biedt tevens onderdak aan een chiropractor, een iriscopist, een natuurgenezer en schoonheidsspecialistes.Bij ons kunt u tevens terecht voor luxe parfumerieën van alle topmerken en groot assortiment vitamines en mineralen. Sinds kort zijn we ook leverancier van het merk EYELOVE Brillen. Een uniek concept waarbij we trendy kwaliteitsbrillen voor een lage prijs aan u kunnen bieden.

U bent van harte welkom in onze winkel!

Onze Merken....